Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Casa Regală oferă internet copiilor clujeni. 500 de copii săraci beneficiază de sprijin

Casa Regală oferă internet copiilor clujeni. 500 de copii săraci beneficiază de sprijin.

Fundaţia Regală Margareta a României a oferit echipamente, internet şi proiecte online pentru 500 de copii săraci, inclusiv din Cluj.

Scopul sprijinului e ca aceştia să aibă acces la educaţie în perioada izolării sociale. Dar şi pentru a preveni abandonul şcolar.

Copiii care au primit ajutor sunt din Cluj-Napoca. Precum şi din Bucureşti, Bacău, Galaţi, Turnu Măgurele, Târgu Neamţ şi localităţile Nicoreşti (Galaţi), Nicolae Bălcescu (Bacău), Cumpăna (Constanţa), Marculeşti (Ialomiţa), Cenade (Alba), Firiza (Maramureş), Zurbaua (Ilfov) şi Reteag (Bistriţa).

“În perioada izolării sociale, mulţi copii din mediul rural şi din familii sărace au pierdut legătura cu şcoala, cu profesorii şi colegii lor, inclusiv gustarea sau masa pe care o primeau la şcoală sau la centrele unde mergeau după şcoală. Tot în acest context, multe familii şi-au pierdut şi sursa de venit, condiţiile lor de viaţă devenind astfel din ce în ce mai dificile.

Reconectarea cu şcoala a copiilor susţinuţi prin proiecte sociale a fost o prioritate pentru Fundaţia Regală Margareta a României, care a oferit echipamente, internet şi proiecte online unui număr de peste 500 de copii”, informează Casa Regală.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Casa Regală oferă internet copiilor clujeni. 500 de copii săraci beneficiază de sprijin:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Finanțare de 560.000 lei pentru tineri talentați din partea MOL

Finanțare de 560.000 lei pentru tineri talentați din partea MOL. MOL România și Fundația Pentru Comunitate au lansat cea de-a...

Închide