Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Directorul de la Protecția Copiilor Cluj acuză Consiliul Județean de Incompetență

Directorul de la Protecția Copiilor Cluj acuză Consiliul Județean de Incompetență. Curtea de Apel Cluj a anulat o decizie a Consiliului Județean prin care se imputau 10 milioane de lei din încadrarea eronată a unor salarii.

Daniel Tămaș chiar le-a spus “Dorei” angajaților din Consiliul Județean.

În replică, aceștia din urmă au apelat la Sindicatul care îi reprezintă, “Transilvania”, pentru că s-au simțit jigniți.

“Am primit cu dezamăgire și totală dezaprobare ultimele dumneavoastră afirmații lansate în spațiul public prin intermediul contului personal de Facebook și preluate de o parte a presei locale.

Considerăm atitudinea dumneavoastră ca fiind nepotrivită și neconstructivă. Folosirea de apelative ca “Doreii” cu referire la membrii sau angajații Consiliului Județean nu vă face cinste și nu are nimic de-a face cu o comunicare civilizată, mai ales că este vorba despre relația cu colegii dumneavoastră sau cu reprezntanți ai forului tutelar. În plus, lansarea unor acuzații de incompetență, fără a nominaliza la cine anume vă referiți și fără a preciza ce anume reproșați și cum vă susțineți afirmațiile, nu are cum să contribuie la asigurarea normalității în relația dumneavoastră cu Consiliul Județean.

Vă adresăm pe această cale solicitarea de a nu mai folosi  astfel de expresii și acuzații, ofensatoare și complet nejustificate, și de a evita să implicați angajații Consiliului Județean, prin aprecieri și acuzații mult prea generale, în dispute care nu îi privesc.

Reamintim faptul că, potrivit legii, toți funcționarii sunt datori să aibă o atitudine civilizată și conciliantă, să dea dovadă de respect, să evite generarea de conflicte urmare a punctelor de vedere pe care le exprimă, să apere imaginea instituției publice pe care o reprezintă și să nu îi lezeze în vreun fel prestigiul sau interesele acesteia.”

 

Directorul de la Protecția Copiilor Cluj acuză Consiliul Județean de Incompetență

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
167 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în România
11 morți și 222 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

11 morți și 222 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore . Până astăzi, 12 iunie, pe...

Închide