Ultima actualizare: azi, 14:34
Locale

INVITAȚIE. Dezbatere publică online: starea socială a municipiului Cluj-Napoca, după pandemie

Primăria municipiului Cluj-Napoca organizează o dezbatere publică referitoare la starea orașului după perioada de pandemie. Dezbaterea va avea loc mâine, de la ora 12,00, iar în vizor este sectorul social din Cluj-Napoca.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterilor publice se pot înscrie completând un formular online pe site-ul Primăriei (Secțiunea Depune cereri: https://e-primariaclujnapoca.ro/registratura/cereri/ ), înainte cu minimum 4 ore de ora stabilită pentru începerea dezbaterii.

Cetățenii care s-au înscris în aceste condiții, vor primi un link prin e-mail, prin care se vor putea conecta la dezbaterea publică și vor putea lua cuvântul.

Evenimentul va fi transmis online pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiul Cluj-Napoca și pe canalul de Youtube al Primăriei:

Aceasta este cea de 5 -a dezbatere publică organizată în ultimele săptămâni de municipalitate pe această temă, până acum fiind discutate problemele și provocările din domeniul cultural, economic, sănătate și sport.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
3 elevi clujeni au fost eliminați de la BAC. Au încercat să copieze

Astăzi, 22 iunie 2020, s-a desfășurat prima probă scrisă la Limba și literatura română, din cadrul examenului național de Bacalaureat....

Închide