Ultima actualizare: ieri, 15:08
Locale

Amenzi în valoare de 12.400 de lei pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19

La data de 12 octombrie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ştefan Cicio Pop și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, poliţişti locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au acționat în scopul limitării  răspândirii virusului COVID-19.

Asftel, în cadrul acțiunii, au fost angrenate un  număr de aproximativ 500 de forțe, fiind verificați 134 de operatori economici din întreg județul, o atenție sporită fiind acordată zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane.

 

Totodată, polițiștii rutieri au verificat 218 mijloace de transport persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de Coronavirus.

 

Ca urmare a nerespectării măsurilor prevăzute de Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, efectivele angrenate au aplicat 39 de sancțiuni contravenționale în valoare de 12.400 de lei.

 

Sănătatea și siguranța cetățenilor reprezintă prioritatea tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că în perioada următoare vor continua activitățile în vederea asigurării respectării prevederilor impuse pe perioada stării de alertă, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de Coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Volum din 1664, în colecția Bibliotecii USAMV Cluj-Napoca

Biblioteca USAMV Cluj-Napoca, o bibliotecă cu caracter enciclopedic şi cu o istorie de peste 145 de ani, este locul în...

Închide