Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Volum din 1664, în colecția Bibliotecii USAMV Cluj-Napoca

Biblioteca USAMV Cluj-Napoca, o bibliotecă cu caracter enciclopedic şi cu o istorie de peste 145 de ani, este locul în care întreaga comunitate academică a universitaţii poate să citească, să împrumute, să discute sau doar să socializeze într-un mediu primitor şi confortabil.

175. 000 de volume

Ca şi parte integrantă a universităţii, biblioteca contribuie direct la misiunea academică, printr-o colecţie de documente variată ca şi conţinut şi limbă.

În prezent, totalul publicaţiilor este de peste 175. 000 de volume între care se regăsesc manuale didactice, cărţi ştiinţifice, enciclopedii, dicţionare şi reviste.

5.000 de cititori, 350 de locuri

La loc de mare cinste în colecție se află volumul New vollkommen Kräuter-Buch (Noua carte completă despre plante, apărută în 1664), marea realizare a vieții lui Iacobi Theodori Tabernaemontani.

În campusul secolului XXI, studenții învață în moduri diferite și folosesc biblioteca în mod diferit. În consecinţă, în biblioteca USAMV Cluj-Napoca cei peste 5.000 de cititori pot împrumuta cărţile sau pot să studieze individual şi în grup în sălile de studiu de la etajele doi  si trei, unde au la dispoziţie 350 de locuri. În pauzele de studiu se poate socializa în lobby-ul de la intrarea în clădire sau se poate lua masa la parter.

Biblioteca este una din numeroasele facilități oferite studenților în campus de către USAMV Cluj-Napoca.

Admiterea 2020 continuă până la 1 octombrie, online și în campus, iar detalii se găsesc pe pagina oficială: https://admitere.usamvcluj.ro/.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Contravenții în valoare de 62.000lei la nivelul județului Cluj

În perioada 11-12 octombrie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a Secţiilor Rurale arondate şi...

Închide