Ultima actualizare: ieri, 15:08
Locale

Contravenții în valoare de 62.000lei la nivelul județului Cluj

În perioada 11-12 octombrie a.c., sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a Secţiilor Rurale arondate şi a Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării Mobile Ştefan Cicio Pop, poliţişti locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Direcţiei Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au continuat activităţile în vederea prevenirii răspândirii virusului COVID-19.

 Asftel, în cele 2 zile, au fost legitimate peste 410 persoane, verificate 96 de autovehicule şi 94 de mijloace de transport în comun. De asemenea, au fost verificaţi operatori economici din întreg municipiul, o atenție deosebită fiind acordată zonei centrale, străzii Piezișă, mall-urilor, precum și sălilor de evenimente. În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 237 de sancţiuni contravenţionale. Pentru nerespectarea măsurilor pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 au fost aplicate 114 sancţiuni contravenţionale, conform Legii 55/2020.

Totodată, pentru abateri de la normele de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, s-a impus aplicarea unui număr de 38 de sancţiuni contravenţioane, iar pentru abateri ale normelor rutiere, poliţiştii ruteri au aplicat 81 de sancţiuni.

Menţionăm că, la nivelul întregulau fost aplicate 141 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 62.000 de lei, în contextul pandemiei de Coronavirus din judeţ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Vești bune! A scăzut numărul de persoane infectate cu SARS-COV2

Vești bune, la nivelul județului Cluj în ultimele 24 de ore s-au înregistrat doar 69 de noi cazuri de coronavirus....

Închide