Ultima actualizare: 3.4.2024
Naţionale

Ludovic Orban a anunțat noi restricţii: „Voi propune sistarea evenimentelor private”

Premierul Ludovic Orban a declarat într-o conferință de presă că evenimentele private sunt o sursă de imbolnăvire cu Covid-19.

Acesta a declarat că nu exclude interzicerea evenimentelor private sau limitarea la 20 a numărului de participanți. La momentul actual, evenimentele se organizează cu maxim 50 de persoane în spații închise și cu 100 de persoane în spații exterioare. . Sunt foarte mulți organizatori de evenimente care nu respectă aceste reguli în organizarea nunților.

Ludovic Orban a menționat că această hotărâre se va mai analiza, el a declarat că există două variante, fie se impun noi reguli fie se sporesc controalele.

La nivel național au fost confirmate, până acum, 157.352 de infectări cu coronavirus. În total, în România au murit 5.467 de persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Iohannis: ,, Nu intenționez să revenim la starea de urgență” declarație făcută in urma vizitei făcute la INSP

Iată ce a avut de declarat șeful statului în urma vizitei sale la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP): ,,Despre...

Închide