Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. 700 de persoane au fost verificate dacă respectă măsurile de prevenție COVID-19

Polițiștii clujeni, în colaborare cu celelalte forțe de ordine, continuă activitățile cu efective mărite pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile de prevenire și limitare a răspândirii Covid-19.

Astfel, sub coordonarea instituției prefectului, pe raza județului Cluj au fost verificate zone aglomerate, mijloace de transport persoane și spațiile comerciale. Astfel că au fost verificate:

  • 150 de societăți comerciale
  • 180 de locații de interes
  • 134 de mijloace de transport în comun
  • 700 de persoane/ au fost aplicate 200 de sancțiuni contravenționale

Scopul acestor activităție derulate în sistem integrat este de a informa și responsabiliza cetățenii cu privire la importanța respectării acestor măsuri de protecție, pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul Covid-19.

ACȚIUNI ALE POLIȚIȘTILOR LA CÂMPIA TURZII

Pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de disciplină rutieră în rândul conducătorilor auto, la data de 28 octombrie a.c., în intervalul orar 09.00–12.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii și Secției 4 Poliție Rurală au acționat preventiv pe raza de competență.

Activitățile forțelor de ordine au urmărit totodată verificarea respectării măsurilor impuse pentru limitarea răspândirii virusului Covid-19.

În acest context, polițiștii au urmărit cu preponderență zonele susceptibile de a  forma aglomerări de persoane, precum operatori economici, parcuri sau mijloace de transport persoane.

În urma acțiunii au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea normelor de circulație pe drumurile publice, a celor privind conviețuirea socială și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, dar și ca urmare a neregulilor privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Klaus Iohannis liniștește populația spunând că nu va mai fi ,,lockdown” ca în primăvară

Președintele Klaus Iohannis a liniștit populația în cursul zilei de azi(28.10.2020) că nu sunt șanse prea mari să ne întoarcem...

Închide