Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

IMAGINI ȘOCANTE. Iată cum în municipiul Cluj-Napoca o persoană este luată pe sus de autorități pentru că nu a vrut să poarte corect masca

Astăzi în jurul orei 12:00 o femeie a fost ridicată cu forța de polițiști și ambulanțieri pe strada Dâmboviței din cartierul Mărăști pentru că a refuzat să se legitimeze și să își pună masca corect.

Din primele informații adunate de reporterii PortalCJ se pare că o femeie a fost oprită de către polițiștii care patrulau în zonă pentru că nu purta corect masca. Aceaștia i-au spus să își poarte masca corect peste bărbie ea s-a opus menționând că îi este rău. Polițiștii mai apoi văzând că femeia nu cooperează, au vrut să o amendeze însă cea în faptă nu a vrut nici să se legitimeze.

Polițiștii și-au făcut datoria chemând ambulanța care să transporte femeia la spital care a început să plângă că îi este foarte rău. Sosirea ambulanței a agitat și mai mult apele int-u cât aceștia au luat-o pe sus pe femeie punând-o cu forța în ambulanță.

Unele voci spun că femeia ar fi ieșit din izolare la domiciliu fără voie iar acesta fiind motivul pentru care a refuzat legitimarea și apariția ambulanței prin care a fost transportată fără voia ei de la fața locului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Județul Sălaj în scenariul roșu. Se vor impune noi măsuri pentru a reduce rata de incidență

În cursul zilei de astăzi județ Sălaj a ajuns la rata de incidență de 3 la 1000 de locuitori. Astfel...

Închide