Ultima actualizare: azi, 10:08
Naţionale

Marcel Ciolacu liderul PSD crezându-se mai presus de lege. Suprins încălcând regulile anti-Covid

Marcel Ciolacu a fost suprins stând la masă cu 10 persoane la o pensiune în condițiile în care la masă în momentul actual au voie doar maxim 6 persoane. Acesta a fost suprins sâmbătă seara în jurul orei 22:30.

Poliția a fost sesizată deja și a declarat că a aplicat deja sanțiuni proprietarului de pensiune care a permis acest lucru și autoritățile au declarat că „va continua verificările pentru a stabili cu exactitate derularea activităților la locația operatorului economic și dispunerea măsurilor legale care se impun”:

Ciolacu susține că a ieșit să ia masa cu familia sa adică cu 5 membrii de familie iar mai apoi au aparut și fostul premier Mihai Tudose și Romașcanu iar aceștia au stat la masă doar câteva clipe, moment în care au fost realizate pozele. Mircea Ciolacu și restul persoanelor care au stat la masă au primit amenzi în valoare de 21.000 lei.

Iată ce a avut Ciolacu de declarat despre acest incident:

„Aseară, împreună cu fiul meu, cu soția, cu nepotul, cu fratele meu, deci cinci membri pe care îi cheamă Ciolacu, am ieșit la un restaurant la Sărata-Monteoru. Alături de noi au venit și Mihai Tudose și domnul Romașcanu, moment în care a apărut o fotografie, dar peste cinci minute s-au despărțit mesele.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Ziua de 25 octombrie, dublă semnificație pentru români. Ziua armatei române și al regelui Mihai

Ministerul Apărării Naționale anunță că Ziua Armatei României, 25 octombrie, va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format...

Închide