Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Sănătate

Managerul Spitalului Județean Cluj, infectat cu coronavirus

Deputatul USR, Emanuel Ungureanu a făcut declarații dure la adresa managerului Spitalului Județean Cluj.

,,Nu purta mască și directorul medical Adela Golea nu i-a atras atenția, nu a avut curajul. De la cine s-a infectat și pe cine a infectat Șușca nu se știe pentru că DSP Cluj nu a făcut anchetă epidemiologică”, acesta declarând și că un focar a explodat și la Clinica Chirurgie 1 a Spitalului Județean din Cluj: “Mai mulți medici primari și rezidenți sunt în izolare. Despre focarul de la Spitalul Județean Cluj din zona administrativă am vorbit tot eu, prefectul și DSP l-au ascuns și s-a răspândit covidul ca focul în miriște”, a transmis Emanuel Ungureanu pe pagina sa personală de facebook.

Se pare că situația este similară și în alte spitale din țară: “La Spitalul Municipal Râmnicu-Sărat din județul Buzău secția ATI este plină de pacienți infectați, personalul medico-sanitar sanitar este epuizat fizic și emoțional. La Buzău se testează puțin, este un singur aparat RT PCR și DSP Buzău este tot un DSP Cluj doar că e roșu și nu galben…”, afirmă Emanuel Ungureanu.

Iată postarea deputatului USR Emanuel Ungureanu în întregime:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Sănătate
Medicii de familie ar putea trata pacienții cu coronavirus

Pacienții asimptomatici sau cu forme uşoare de COVID-19 vor fi monitorizați de către medicii de familie, a anunțat şeful Cancelariei...

Închide