Ultima actualizare: 3.4.2024
Naţionale

Nuntă cu sute de persoane, mireasă infectată cu COVID-19. În cauză s-a deschis dosar penal

La o nuntă cu peste 350 de invitați, în Bihor, unde socru mare era un fost adjunct al Poliției, mireasa era infectată cu noul coronavirus, titrează Digi24. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Surse din anchetă au declarat miercuri, pentru Mediafax, că la o nuntă cu peste 350 de invitați care a avut loc în weekend, mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus. Evenimentul la care au participat 356 de persoane a avut loc sâmbătă într-o sală de evenimente din Oradea, mire fiind fiul unui fost adjunct al Poliției Bihor.

La petrecere au fost prezenți 356 de invitați, iar procurorii susțin că organizatorul „nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a anunțat, marți, că a deschis un dosar în care se fac cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Potrivit procurorilor, sâmbătă, între orele 20:30-21:30, un cuplu și-a organizat petrecerea de celebrare a căsătoriei la o sală de evenimente din Oradea.

Pentru a fi la curent cu știrile PortalCJ vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de facebook.

Sursă: PortalSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
ATENȚIE! Se intezic evenimentele private in toată țara

Evenimentele private, precum nunți, botezuri sau mese festive, atât în spațiile deschise, cât și la interior, vor fi interzise pe plan național, până la scăderea numărului...

Închide