Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Kelemen Hunor despre prefectura Cluj: Nu plecăm cu prefectura în traistă

Kelemen Hunor, președintele UDMR, a declarat marți că este dispus să cedeze prefectura Cluj doar dacă vor primi la schimb prefectura județului Bihor. După cum bine știți, numirea lui Tasnadi Szilard a stârnit nemulțumirea celor de la PNL.

„Nu pleacă UDMR cu prefectura în traistă. Nu vreau să mă bag în disputa lor internă, care e mai important Cluj sau Bihorul. Nu am o problemă să schimbăm prefectul de Cluj cu cel de Bihor, dar alte opțiuni nu prea există. Ei trebuie să se înțeleagă cum vor. Relația noastră cu Emil Boc, cu Alin Tișe este încercată, dar noi nu am luat de la ei nimic”, a declarat liderul UDMR, la B1.

Primarul din Cluj Napoca, Emil Boc și președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, s-au opus total numirii lui Tasnadi Szilard din partea UDMR ca și prefect la Cluj

,,Vă solicit îndreptarea acestei enorme greșeli la Guvern și numirea ca Prefect de Cluj a unei persoane competente din PNL Cluj. Acest demers al meu este susținut de un număr de peste 70 de primari, viceprimari și consilieri județeni. Numărul celor nemulțumiți de aceasta decizie este însă infinit mai mare.”, a scris Alin Tișe liderilor de la centru. Totodată acesta amenința cu demisia din partid dacă nu se va numi o persoană din PNL pentru a fi prefect.

Însă, pentru conducerea PNL este o decizie grea, în condițiile în care Ilie Bolojan, președintele CJ Bihor, nu este de acord cu numirea unui prefect de la UDMR. Bolojan are o relație rece cu reprezentanții maghiarilor din județ.

SURSĂ: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Cozi kilometrice la granițele Germaniei. Șoferii stau câte 8-10 ore

Germania a impus duminică restricții la granițele cu Cehia și Austria zona Tirol, din cauza creșterii îngrijorătoare de cazuri noi...

Închide