Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Post-Industrial Cities and Green Economy

Orașele postindustriale au multiple provocări pentru a găsi soluții la problemele de mediu sau economice pe care le întâmpină în procesele lor de dezvoltare. Dacă vorbim despre regenerare urbană, de mediu sau economică exemplele de bune practici și soluțiile concrete sunt cele mai bune puncte de sprijin pentru aceste probleme cu care multe din orașele europene se confruntă.

Pentru a dezbate aceste probleme și pentru a oferi soluții, partenerii Proiectului SIRE BAIA MARE organizează webinarul “Post-Industrial Cities and Green Economy Webinar” drept Side Event în cadrul European Weeks of Regions and Cities. Evenimentul, cu participare internațională, va avea loc în 20 octombrie 2020, exclusiv online, începând cu ora 14.30.

Prezentările vor oferi exemple de bune practici privind soluțiile bazate pe natură și utilizarea durabilă a terenurilor pentru economiile locale și valorificarea terenurilor industriale. Se va prezenta și proiectul SPIRE – Smart Post-Industrial Regenerative Ecosystem de la Baia Mare.

Printre speakeri și participanții la această discuție îi amintim pe: Raffaele Barbato (Urban Innovative Actions), Catalina Turcu (University College London and URBACT), Luigi Iannitti, Valerio Manelfi (RESET), Sabina Leopa (Urbasofia), Bahanur Nasya (Eutropian), Pietro Elisei (Urbasofia), Dorin Miclaus (Municipality of Baia Mare). Discuția va fi moderată de Pietro L. Verga (Urbasofia).

Evenimentul este deschis publicului larg și se va desfășura pe platforma Zoom: https://us02web.zoom.us/j/88075677835

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Mircea Abrudean anunță posibilitatea ÎNCHIDERII municipiului Cluj-Napoca

Prefectul județului Cluj a anunțat astăzi închiderea municipiului Cluj-Napoca în cazul depășirii numărului de incidență 3 la 1000 de locuitori....

Închide