Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Emil Boc apel la populație ,,Trebuie să mai rezistăm acum, luna asta”

Primarul Emil Boc face apel la populația județului Cluj pentru a îi îndemna să respecte măsurile de prevenție și în luna decembrie pentru a nu fi nevoie de carantinarea județului.

Iată ce a declarat edilul:

Fiecare ţară şi-a stabilit acel mix de politici pentru a putea ţine epidemia sub control, unele au închis, altele nu. La noi, prin aceste măsuri care s-au luat la nivel naţional, am reuşit să ţinem ţara să nu intrăm într-o carantină totală.

Numărul de decese e mult sub media unor ţări europene. Vom reveni şi la educaţia faţă în faţă, dar acum orice ieşire din ceea ce avem ne poate trimite în ceva neprevăzut, într-o carantină naţionalizată.

Este riscant să dai ce ai în mână pe ceva ce ar putea să aibă avantaje sau nu. Trebuie să mai rezistăm acum, luna asta decembrie pe care o mai avem în faţă. Va apărea vaccinul, care va însemna începutul depresurizării sistemului“, a declarat Emil Boc, la un post de radio local.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Imagini horror din Clujul de 5 stele

Imagini horror surprinse astăzi în parcul central din Cluj-Napoca. Un clujean a surprins astăzi băncile pline de murdărite de păsările...

Închide