Ultima actualizare: azi, 10:08
Naţionale

FOTO. Ea este unul dintre îngerii care și-au pierdut viața în incendiul de la Piatra-Neamț

Doamna Tatiana Gavril este unul dintre îngerii care au murit în incendiul de la secția de ATI din Piatra-Neamț
Reamintim că sâmbătă seara au murit 10 persoane internate la secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean din Piatra-Neamț. Totodată, unul dintre medicii de gardă a suferit arsuri grave pe tot corpul și este tratat acum în Belgia.
Mai multe informații AICI.
Doamna Tatiana Gavril a crescut 6 copii ai săi, dar și generații întregi de copii orfani. A înființat împreună cu familia sa un cămin în care a ajutat zeci de copii orfani, abandonați sau neajutorați să își găsească un rost în viață. A făcut acest lucru în ultimii 25 de ani.
“Căminul de copii este un alt subiect. Vreau să scriu astăzi despre Mama Tatiana, pentru că aşa au strigat-o toţi copiii abandonaţi, neajutoraţi, orfani, pe care i-a strâns la sânul său timp de 25 de ani. Nu-i spuneau doamnă, nu-i spuneau tanti. Pentru ei, din momentul întâlnirii şi până când i-a ajutat să-şi ia zborul în viaţă, a fost MAMA.
A plecat la spital în rugăciunile celor apropiaţi. Mulţi, toţi pe care i-a avut alături. O fată a sa, este asistentă la spital. Toată grija ei și a familiei era îndreptată acolo, la Terapie Intensivă, de unde ar fi putut să plece vie şi pe picioarele ei.
Aseară, vestea a căzut peste toţi ca un trăsnet. „S-a dus acasă. S-a întors acasă. La Domnul. Acum e acolo”, a declarat soțul doamnei Tatiana.
CONDOLEANȚE FAMILIEI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Dezastru la nivel național în secțiile de ATI. Secția de la Cluj este cea mai eficientă

Ziarul Libertatea a prezentat situația din secția de ATI a Spitalului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din București, unde din 44...

Închide