Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Moment emoționant, surprins la Cluj. Ambulanțier: “Ar fi mai ușor dacă nu am fi blamați”

După cum bine știți cadrele medicale sunt ,,soldații” în acest război contra virusului COVID-19. De acea ar trebui să îi prețuim mai mult și să îi sprijinim cum puteam chiar și prin vorbe bune. Acesta este și cazul actriței Elena Ivanca care printr-un mesaj emoționant a descris un peisaj sumbru. Domnia ei a ,,îndrăznit” să le mulțumească pentru cea ce fac aceștia cea ce ar trebui să facem fiecare.
,,I-am privit discret aproape 5 minute, cum urcau în ambulanță o doamnă, cum cu voce caldă îi puneau întrebări și încercau să îndese o pătură în jurul ei ca să nu-i fie frig.
Am îndrăznit apoi să le spun:
– Vă mulțumim, pentru tot!
O privire scânteietoare pe care mai mult o simți decât o poți vedea. O ușoară derută, ce ar fi vrut să însemne poate ,,e o ironie”?
Un răspuns ca o lamă rece:
– Ar fi mai ușor, dacă n-am fi atât de blamați .Atât!
Am cerut apoi permisiunea să le fac o fotografie, să le spun, în numele tuturor celor ce simt la fel, că îi admirăm pentru munca lor, pentru truda fiecărei zile, pentru felul în care așază pătura peste trupurile înghețate de frig și spaimă, pentru ochii ce încă le strălucesc de grijă și speranță.
Admirație și respect, vouă tuturor, salvatori ai vremii! Să fiți sănătoși!”, a postat actrița Elena Ivanca pe profilul dânsei de facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. VIDEO. La galop prin oraș. Așa au facut doi cai astăzi timp de câteva ore

În cursul zilei de azi, doi cai au luat-o la galop prin municipiul Cluj. Aceștia au fost mai îndrăzneți ca...

Închide