Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Bărbat căzut de la etajul 8 în Cluj-Napoca. Victima a decedat la fața locului

Din primele informații se pare că ar fi vorba de un accident petrecut în cartierul Mănăștur. Un bărbat de aproximativ 60 de ani a căzut în gol de la etajul 8 în jurul orei 21:20. 

,,În seara zile de 8.11.2020, la ora 21:25 ISU Cluj a fost alertat prin apel 112 referitor la o persoană, bărbat, aproximativ 60 ani, căzut de la etajul 8, pe strada Mehedinți din Cluj-Napoca. A intervenit Detașamentul 2 de Pompieri Cluj-Napoca. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri dintre care unul era de prim ajutor medical. S-au aplicat manevre de resuscitare însă victima nu a reacționat”, au declarat cei de la ISU Cluj.

La fața locului s-au deplasat și polițiștii care au deschis deja un dosar pentru a afla dacă a fost un accident, o sinucidere sau chiar o crimă.

ACTUALIZARE 23:13

Se pare că ar fi vorba despre o sinucidere.

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca- Secția 4 Poliție au fost sesizați de către o femeie în vârstă de 57 de ani, din Cluj-Napoca, cu privire la faptul că soțul ei s-ar fi aruncat de la balconul locuinței de domiciliu, respectiv de la etajul 8 al unui imobil situat pe raza municipiului. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, identificând persoana, respectiv un bărbat de 60 de ani, din Cluj-Napoca. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Moment emoționant, surprins la Cluj. Ambulanțier: “Ar fi mai ușor dacă nu am fi blamați”

După cum bine știți cadrele medicale sunt ,,soldații" în acest război contra virusului COVID-19. De acea ar trebui să îi...

Închide