Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

A fost reținut șoferul care se auto-satisfăcea în mașină

Șoferul unui autoturism aparținând firmei BOLT a fost reținut de polițiști deoarece acesta a fost filmat auto-satisfăcându-se în autovehicul pe o stradă din Cluj-Napoca.

La data de 19 decembrie a.c, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, urmare imaginilor apărute în mediul online, referitoare la un bărbat care, în timp ce se afla singur într-un autoturism aflat în staționare ar fi desfășurat activități cu conotații sexuale. Cercetările sunt continuate de polițști în vederea identificării persoanei și luarea măsurilor legale care se impun”, acesta a fost primul comunicat al Inspectoratului de Poliție al județului Cluj. După emiterea comunicatului, făptașul a fost identificat pe baza numărului de înmatriculare.

In cursul nopții de sâmbătă spre duminică, șoferul de la Bolt a fost reținut de politiștii clujeni la locuința acestuia din Cluj-Napoca. El va fi supus unei examinări psihiatrice. Măsura reținerii s-a dispus pentru 24 de ore și urmează probabil să fie prezentat instanței pentru arestare preventiva”, au declarat cei de la IPJ Cluj.

Șoferul de BOLT a declarat că se afla pe o stradă de la marginea orașului, lângă în șantier. Acesta a spus că nu s-a gândit că o să-l vadă cineva. Din nefericire pentru șofer, mai mulți muncitori l-au filmat iar fapta a fost rapid împărtășită pe rețelele de socializare.

 

2 comentarii

  1. Lorand Răspunde

    cinste si onoare pentru realizare. Dar cu mafia lemnului, rallyurile nopţii, agresori de stradã cum stati?!

  2. 2findergs Răspunde

    Ce știre interesanta, portalcj = ziar de Cluj, bravo vouă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Au trecut 31 de ani de la căderea comunismului. Clujenii și-au adus aminte de eroi

Revoluția anticomunistă din Cluj Napoca a fost comemorată astăzi, 21 decembrie, la ora 12:00 printr-o comemorare militar-religioasă la monumentul din...

Închide