Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

A fost vaccinată prima persoană cu vaccinul celor de la Pfizer

Margaret Keenan, în vârstă de 90 de ani din Irlanda de Nord este prima persoană care a primit vaccinul pentru Covid19 al Pfizer-BioNTech.

A început campania de vaccinare în Marea Britanie

Femeia de 90 de ani, Margaret Keenan a spus, că a fi prima persoană vaccinată este „un privilegiu” și cel mai bun cadou de naștere pe care l-ar putea dori, deoarece ar însemna că ar putea petrece timp cu familia și prietenii de Anul Nou, după ce a fost singură în cea mai mare parte a anului.

Marea Britanie este prima țară care a aprobat folosirea vaccinului coronavirus Pfizer/BioNTech pe scară largă. Britanicii au comandat deja 40 de milioane de doze.

Și regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, şi soţul acesteia, prinţul Philip, de 99 de ani, vor fi vaccinaţi în curând. Mail on Sunday afirmând că aceştia plănuiesc să anunţe în mod public momentul imunizării pentru a „încuraja populaţia să se vaccineze”

Sursă: Digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Ministrul Apărării Nicolae Ciuca ales premier interimar

Premierul Ludovic Orban a anunțat, luni, că demisionează din fruntea guvernului. Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, va prelua interimar funcția de...

Închide