Ultima actualizare: 3.5.2022
Naţionale

METEO. Ninsori ploi și vânturi puternice la nivel național

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineață, o informare meteo de polei, ninsori și intensificări ale vântului, care este valabilă de astăzi de la ora 10:00, până miercuri la ora 10:00.

În intervalul menționat, în sud-estul țării se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie, iar pe alocuri vor fi depuneri de polei, cu o probabilitate mai ridicată în Bărăgan și în sud-estul Moldovei. În Carpații de Curbură, în Carpații Meridionali, în restul Munteniei și al Moldovei va ninge și se va depune strat nou de zăpadă, în medie de 5…10 cm.

În cursul zilei de marți, vântul va avea intensificări în sudul Banatului, jumătatea de est a Munteniei, în Dobrogea și la munte, cu viteze mai mari pe litoral, unde rafalele vor depăși temporar 55…65 km/h. În noaptea de marți spre miercuri, pe crestele din vestul Carpaților Meridionali și în zona Munților Banatului rafalele vor depăși 80…90 km/h, zăpada fiind spulberată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Rezultate parțiale alegeri parlamentare 2020 după numărarea a peste 99,83% din voturi

Potrivit primelor informații transmise de Code for Romania, după numărarea a aproximativ 99,83% din voturi, clasamentul privind camera deputaților arată...

Închide