Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Au fost împărțite aproape 150 de amenzi pentru nerespectarea legii

Sub autoritatea Instituţiei Prefectului, la data de 21 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Ştefan Cicio Pop” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, precum și alături de poliţişti locali din cadrul Primăriei municipiului Cluj-Napoca, au desfășurat acțiuni în sistem integrat în vederea limitării efectelor negative generate de virusul Covid-19.

În cadrul acțiunii au fost angrenate 376 de forțe, fiind legitimate 3.027 de persoane și  verificați 127 de operatori economici din întregul județ, o atenție deosebită fiind acordată zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane .

De asemenea, polițiștii au verificat 250 mijloace de transport persoane cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul pandemiei de Coronavirus. Dintre acestea, 119 au reprezentat mijloace de transport public în comun, verificându-se în aceeași manieră și respectarea măsurilor instituite în zona stațiilor destinate acestora.

Încălcarea normelor prevăzute de Legea 55/2020 pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19, a atras aplicarea unui număr de 147 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 23.700 de lei.

Acțiuni polițiști covid

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Protest în fața Curții de Apel Cluj. Peste 100 de avocați au participat

Astăzi în jurul orei 11 peste 100 de avocați au participat la protest în fața Curții de Apel Cluj, după...

Închide