Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

CTP desemnată cea mai eficientă firmă de transport urban din România

În cadrul galei anuale de ,,Tranzit”, Compania de Transport Public Cluj-Napoca, a fost desemnată ,,Cel mai eficient operator de transport urban din România”. Astfel că CTP este desemnat a doua oară la rând cu acest titlu.

Analiștii ,,Tranzit” au declarat că CTP a primit ajuns pe locul 1 din nou pentru că a îndeplinit toate punctele necesare pentru a fi cea mai bună companie de transport public.

,,Această performanță a Companiei noastre se datorează parteneriatului solid și eficient pe care-l avem cu Municipalitatea clujeană, cu toți beneficiarii noștri, în special cu căsătorii, și cu toți colaboratorii și furnizorii noștri. Tuturor le mulțumim și le suntem recunoscători că ne-au susținut și ne ajută zi de zi să putem presta cu responsabilitate, eficiență și mândrie serviciul public de transport de persoane în municipiul Cluj Napoca și în zona metropolitană. Acest statut al CTP se datorează tuturor colegilor noștri din Companie care muncesc din greu pentru a-și onora statutul pe care-l au”, a declarat conducerea CTP Cluj-Napoca SA.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Colinde au răsunat pe străzile din Florești. Oamenii au privit de la balcoane

Colindătorii au oprit în mai multe locații din localitatea Florești. Aceștia au bucurat sufletele localnicilor prin colinde. Oamenii au putut...

Închide