Ultima actualizare: 15.11.2023
Naţionale

În 27 decembrie începe campania de vaccinare în România

După o ședință de lucru cu noul Guvern, Klaus Iohannis a anunțat joi faptul că vaccinarea împotriva virusului coronavirus, va începe în 27 decembrie. Șeful statului liniștește populația spunând că vaccinul a fost aprobat la cele mai înalte standarde europene.

„În ce privește campania de vaccinare, pot să vă confirm: campania începe în România și în toată Uniunea Europeană exact pe data de 27 decembrie, duminică (în declarație, președintele a rostit septembrie, n.red.)”, declarat Klaus Iohannis, precizând că cele 10.000 de doze care ajung în două zile în țara noastră reprezintă „o tranșă simbolică”.

„Dar imediat după Crăciun încep să vină următoarele tranșe de vaccin. Așa se va continua până când toată populația beneficiază de vaccin. Aceste vaccinuri sunt sigure, eficiente și autorizate la cele mai înalte standarde europene. Recomandăm tuturor românilor să fie pregătiți să se vaccineze”, a dat asigurări șeful statului.

Sursă: Digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Zborurile se anulează din și către Marea Britanie. Oamenii vor sta în carantină

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a adoptat în ședința de duminică Hotărârea prin care introduce Regatul Unit pe...

Închide