Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VEȘTI BUNE. Masca nu mai este obligatorie în spațiile deschide

Judecătorii Curții de Apel București au hotărât că purtarea măștii de protecție în spațiile publice deschise nu mai este obligatorie. Sentința poate fi atacată în termen de 2 zile.

Anulează parţial prevederile art. 4 pct. 15 din Ordinul Şefului Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă nr. 4660427 din 17.12.2020, publicat în Monitorul oficial nr. 1257 din 18 decembrie 2020, în ceea ce priveşte instituirea obligativităţii purtării măştii de protecţie în spaţii deschise, în sensul înlăturării sintagmei „…şi deschise”. Cu recurs în maxim două zile de la comunicare, cererea de recurs urmând a se depune la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal.Pronunţată în şedinţă publică azi 23.12.2020”, este decizia Curții, însă această decizie nu este definitivă putând fi atacată în termen de 2 zile.

Ion Minodora este cel care a contestat decizia CNSU, acesta a contestat obligativitatea purtării măștii în spațiile publice.

Iulian Orban, fost senator îi cere noului ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu demiterea lui Raed Arafat deși șeful DSU este secretar de stat în cadrul MAI. informează MEDIAFAX.RO

,,Judecătorii de la Curtea De Apel Bucuresti sunt ultimii apărători ai legii, ordinii și statului de drept din Romania! Domnule ministru al sănătății Vlad Voiculescu după decizia de astă seară a judecătorilor de la Curtea de Apel București
sunteți obligat să îl demiteți din orice funcție publică pe Raed Arafat, care a încălcat cu PREMEDITARE ordinea constituțională!
Statul roman este OBLIGAT să restituie românilor banii dați pe măști, să le restituie banii dați pe amenzile aplicate acestora pentru nepurtarea măștilor în spații deschise!”, a postat Iulian Urban pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Stâlp răsturnat din motive necunoscute în Cluj-Napoca

Pe strada Traian Vuia s-a prăbușit un stâlp din motive necunoscute. Stâlpul nu a fost lovit de un autoturism se...

Închide