Ultima actualizare: 3.4.2024
klaus iohannis
Naţionale

VEȘTI BUNE. Președintele a anunțat că piețele se vor redeschide la sfârșitul săptămânii

Președintele Klaus Iohannis a declarat că piețele se vor redeschide la finalul săptămânii ca urmare a scăderii numărului de infectări la nivel național.

Este o veste bună pentru toți vânzătorii din piețe deoarece vremea rea s-a instalat deja în majoritatea țării astfel că produsele aflate la vânzare se strică mai repede dacă sunt ținute afară.

Iată ce a declarat șeful statului:

„Am discutat aceste chestiuni cu experții, cu specialiștii și am decis ca, de la sfârșitul acestei săptămâni, să fie redeschise piețele. Este, cu siguranță, o veste bună și pentru producătorii care vor să vândă în piețe, dar și pentru românii care vor să își facă provizii din timp pentru sărbătorile de iarnă.”

„Am putut să constatăm că în ultimele săptămâni, numărul de persoane nou infectate în fiecare zi, a scăzut semnificativ. Este adevărat că în perioada sărbătorilor poate s-a testat un pic mai puțin. Totuși scăderea este clară. Această scădere se poate constata peste tot în Europa. Nu numai noi am luat măsurile juste, corecte, ci și alții. Și această scădere nu este o întâmplare, este o realitate în Europa și din fericire facem parte din țările unde se constată o reducere”, a mai declarat președintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
FOTO. Cascada Niagara iluminată în culorile drapelului de 1 decembrie

Cascada Niagara va fi iluminată în culorile drapelului românesc pe 1 Decembrie, în onoarea Zilei Naţionale a României, în urma...

Închide