Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Bill Gates s-a vaccinat
Locale

Bill Gates s-a vaccinat anti-Covi-19. A investit miliarde de dolari în vaccinuri

Miliardarul Bill Gates, a anunțat pe Twitter că s-a vaccinat anti-Covid-19. Fundația sa a investit miliarde de dolari în dezvoltarea diverserol vaccinuri în ultimii 20 de ani.

„Unul dintre beneficiile de a avea 65 de ani este că sunt eligibil pentru vaccinul COVID-19. Am primit prima doză săptămâna aceasta și mă simt minunat”, a scris Bill Gates pe contul său de Twitter, alături de o fotografie.

În plus, miliardarul l le-a mulțumit oamenilor de știință, participanților la studii, autorităților din domeniul reglementării, dar și lucrătorilor din sănătate care „ne-au adus în acest punct”.

În ultimii 20 de ani, fundaţia lui Bill Gates a cheltuit 4 miliarde de dolari pentru dezvoltarea diverselor vaccinuri, 350 de milioane fiind investiţi numai în vaccinul anti-Covid, informează Digi24.

Fondatorul Microsoft, Bill Gates s-a arătat impresionat de avansul medicinei în lupta cu Covid-19, acesta este de părere că nu vor scăpa de acest virus până în 2022, afirmând ,, acele vaccinuri cel mai probabil vor pune capăt acestei pandemii, însă nu mai devreme de 2022″.

Sursă: Digi24.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Felicitări Beard Brothers. Au donat echipament pentru SAJ Cluj

Cinci nebulizatoarea au fost cumpărate de cei de la asociația Beard Brothers. Aceste echipamente au fost donate Ambulanței SAJ Cluj...

Închide