Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Cetățenii zilei. Doi polițiști au prins 4 hoți care au jefuit un bătrânel

Doi polițiști din Câmpia Turzii au prins 4 hoți care au jefuit și hărțuit un bărbat de 63 ani. Cei 4 hoți au vârste cuprinse între 12 și 17 ani.
,,Acestea sunt condimentele unei întâmplări nefericite care s-a produs în data de 4 ianuarie, ora 17:35, pe o stradă din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj.
Astfel, 4 tineri cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, în timp ce se aflau la o plimbare “ca baietzii” au găsit de cuviință să facă “un ban cinstit”, îmbrâncind un bătrân de 63 de ani căruia i-au sustras telefonul mobil, abandonând apoi victima căzută la pământ.
Deși Anul Nou ar fi trebuit să înceapă pentru cei 4 autori cu un profit financiar, sorții nu le-au surâs întrucât la fața locului au ajuns într-un timp foarte scurt Mihnea și Claudiu, care după ce au acordat primul ajutor victimei și au ascultat cu atenție cele câteva semnalmente transmise cu voce tremurândă, au verificat străzile adiacente, reperându-i pe “băietzii de cartier”.
După cum era de așteptat, aceștia nu au recunoscut fapta comisă, pe principiul conform căruia “nici usturoi n-au mâncat și nici gura nu le miroase”, nerealizând că au fost identificați din cauza pantalonilor deoarece în momentul căderii, victima l-a prins de piciorul drept pe unul dintre aceștia, sfâșiind astfel materialul textil.
Colegii noștri i-au imobilizat imediat pe autori și i-au condus la sediul Poliției, Noul An începând într-un mod fericit pentru bunicul Dorel, fiindu-i recuperat telefonul mobil cu ajutorul căruia își va putea suna în continuare copiii și pentru a le povesti cum cei ce i-ar fi putut fi nepoți sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.
Îi felicităm pe această cale pe Mihnea și Claudiu pentru profesionalismul de care au dat dovadă și le mulțumim pentru că bunicul Dorel se poate bucura și acum de avantajele tehnologiei care îi înlesnește menținerea legăturii cu cei dragi în timpul pandemiei”, au postat cei de la Sindicatul Europol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus Cluj
Coronavirus județul Cluj: 229 de persoane confirmate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore la nivelul județului Cluj 229 de persoane au fost confirmate cu Covid-19. Rata de incidență...

Închide