Ultima actualizare: 22.7.2022
Locale

Emil Boc susține redeschiderea școlilor ,,contactul direct interuman este medicina”

Primarul Emil Boc susține redeschiderea școlilor și al universităților, el declarând că școala online nu este destul de eficientă pentru a pregăti studenții și elevii.

Eu sunt de acord cu redeschiderea școlilor, pentru că nu se poate face numai online. Gândiți-vă la școala medicală. Veți dori să vă opereze un student care a făcut online toate operațiile. Să fim serioși. Merge un semestru, dar nu se poate merge la nesfârșit. Digitalizarea și tehnologia vor aduce un spor uriaș, dar contactul direct interuman este medicina”, a spus Emil Boc.

Doar dacă vor scădea cazurile de coronavirus sub 3 la mia de locuitori se vor deschide universitățile și școlile a mai declarat Emil Boc.

Era firească să aibă loc o creștere după Revelion, dar nu este una care să ne ducă în decor. E o creștere mai mare decât cea pe care am avut-o imediat după Anul Nou. 

Creșterea a fost, dar nu alarmantă. Acum vom vedea, după 15 ianuarie. Până acum se vede că clujenii au fost responsabili. Acum suntem la 4 la mia de locuitori, iar dacă reușim să scădem sub 3 la mie putem deschide și localurile. Școlile se vor deschide prin decizie națională. Asta nu ține de noi, dar eu sunt în favoarea acestui lucru”, a mai spus Emil Boc.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Funcționarea centrelor de vaccinare din județul Cluj va costa 5milioane de euro

  Emil Boc a anunțat faptul că punerea în funcție a celor 11 centre de vaccinare din județul Cluj costă...

Închide