Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Exemplu de bună practică la un Auchan din Cluj-Napoca! Persoană cu dizabilități, la casă

Exemplu de bună practică la un Auchan din Cluj-Napoca, acolo unde a fost angajată o persoană cu dizabilități. Mai exact, este vorba despre hypermarketul Auchan de la Iuluis Mall din Cluj-Napoca, unde reporterii PortalCJ au observat că la casă era o casieriță cu deficiență de auz. 

Printr-un afiș, cumpărătorii au fost informați despre deficiența casieriței: „Stimați clienți, mă numesc Dorina, sunt casier Auchan. Am o deficiență de auz. Mă bucur să vă pot servi, sper să fiți mulțumiți”. 

Oamenii au înțeles mesajul și au apreciat gestul hypermarketului, gest pe care orice altă companie ar putea să îl ia drept exemplu.

Hypermarketul Auchan este cunoscut la nivel național pentru numărul mare de persoane cu dizabilități pe care îl are în rândul angajaților. Este printre singurele mari companii din România care încurajează astfel de bune practici.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Papa Francisc mesaj de condoleanțe după moartea lui Florin Crihălmeanu

Mesajul  de condoleanțe din partea Papei Francisc pentru episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, Florentin Crihălmeanu care a fost înmormântat sâmbătă.  „Am...

Închide