Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Blocaj în totalitate în Reteag. Polițiștii deviază traficul

În localitatea Reteag, drumul național 17 este blocat în totalitate. Din primele informații se pare că au căzut niște grinzi de beton de pe un trailer, tractat de un cap de tractor.

La fața locului s-au deplasat polițiștii de la Secția 5 Poliție Rurală Petru-Rareș care dirijează traficul pe Drumul Județean 172F, pe ruta Braniștea-Mica-Dej. Recomandăm tuturor această rută de ocolire.

,,Drumul Național 17 este blocat total în localitatea Reteag, la Km 11+600m, din cauza unor grinzi din beton care au căzut pe carosabil de pe un trailer, tractat de un cap tractor și care circula pe ruta Dej-Beclean.
Polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Petru-Rareș sunt la fața locului până la restabilirea situației și reluarea traficului rutier.
Polițiștii de la Rutieră și Ordine Publică din Beclean dirijează traficul rutier pe Drumul Județean 172F, pe ruta Braniștea-Mica-Dej și recomandă tuturor conducătorilor auto această rută alternativă”, potrivit ISU Bistrița-Năsăud.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
incendiu in Floresti
VIDEO. Incendiu în Floreşti. Casă şi anexă cuprinse de flăcări. Traficul este blocat

Incendiu în Floreşti. O anexă gospodărească a fost cuprinsă de flăcări în această seară, flăcările s-au extins și la acoperișul...

Închide