Ultima actualizare: 3.4.2024
Milionar cu Jaguar a omorât o persoană
Locale

În 2021, banii îți cumpără libertatea? Acesta este cazul milionarului care a omorât un om

Un milionar a călcat mortal un bărbat de 33 de ani din localitatea Florești pe trecerea de pieton. Victima traversa regulamentar trecerea de pietoni, în timp ce monstrul cu bolidul a întors pe linie continuă. Accidentul a avut loc acum 2 ani pe 25 iunie 2019, de atunci și până acum, bărbatul nu a fost condamnat.

O cameră de supraveghere a surprins tot momentul, conducătorul auto nu a observat persoana pe trecerea de pieton și a intrat în plin în acesta.

Milionarul a primit o pedeapsă mult prea ușoară pentru o astfel de faptă. Doar 1 an și 6 luni cu suspendare. Totodată, bărbatul nu va mai putea să mai conducă pentru 2 ani. Mai mult decât atât, va trebui să plătească 330 de mii de euro familiei îndurerate.

Pentru a pune în perspectivă, vă prezentăm un caz asemănător, în care, un taximetrist care evident nu este milionar și probabil nu are așa ,,relații” ca și cel din primul caz, a primit o sentință de 3 ani cu executare.

Potrivit Clujust.ro, accidentul a avut loc într-o dimineață de vară din 2015, atunci când un taximetrist a lovit o femeie care traversa strada în localitatea Florești. Șoferul era obosit din cauza faptului că o seară înainte lucrase tot ca taximetrist. Din cauza oboselii, al vitezei și al neatenției, taximetristul nu a observat femeia.

Taximetristul se afla pe banda a doua, iar pe prima bandă era o altă mașină care a redus viteza, în acel moment și inculpatul a redus viteza când s-a apropiat de trecere. Din nefericire nu a fost destul iar femeia a fost călcată de taximetrist. Victima a murit după câteva ore.

Bărbatul care sigur nu este milionar a trebuit să plătească daune morale în valoare de 375.000 de euro și a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare. Inculpatul nu a fugit de la locul faptei și nici nu consumase băuturi alcoolice.

În concluzie, banii și statutul social îți cumpără libertatea?

Surse: BZC și Clujust.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Autovehicul lovit de tren în județul Cluj. Au intervenit mai multe echipaje

Accident între localitățile Iclod și Livada din județul Cluj. Din primele informații se pare că un autovehicul a fost lovit...

Închide