Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Semestrul al doilea online sau nu? Ce spune rectorul UBB Daniel David

Comisia Consiliului de Administrație a Universității ,,Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca a participat luni la o ședință la care subiectul principal a fost al doilea semestru și cum se va desfășura acesta. 

„Noi mergem pe descentralizarea modului în care vor funcționa facultățile ținând cont de profilul pe care îl au și spațiile pe care le au la dispoziție. Am dat în analiza decanilor să propună în termen de o săptămână ce variantă aleg pentru a o putea promova”, a spus Daniel David rectorul UBB.

Totodată, Daniel David a mai spus și că el ar prefera ca studenții să revină în băncile facultăților pe cât posibil în varianta clasică. Însă acest lucru nu ține doar de el ci de restul decanilor și al profesorilor.

„Fiecare facultate va decide în cadrul Consiliului. Studenții cu cadrele didactice trebuie să aleagă ce se va întâmpla din al doilea semestru. Le-am sugerat tuturor că varianta pe care eu o prefer este să fim cât mai mult hibridă. Sigur, dacă s-ar putea cât mai mult clasic”, a mărturisit rectorul UBB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Constructorul de pe str. Eroilor din Florești amendat cu 1,2 milioane de lei

Responsabilul pentru construcțiile de pe strada Eroilor, din Florești a fost amendat cu 1,2 milioane de lei pentru întârzieri și...

Închide