Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Accident în lanț pe Calea Turzii la primele ore ale dimineții

Potrivit primelor informații PortalCJ,  în dimineața zilei de miercuri s-au produs mai multe accidente pe Calea Turzii  între sensul giratoriu cu strada Bună Ziua și sensul giratoriu de la Petrom. 

În primul accident au fost implicate 5 autoturisme, mai apoi două autoturisme s-au ciocnit. Un alt autoturism din cauza drumului înghețat a părăsit partea carosabilă intrând într-un stâlp.

,,Din primele informaţii, în această dimineaţă, pe strada Calea Turzii, din municipiul Cluj-Napoca, s-au produs mai multe evenimente rutiere soldate cu pagube materiale, ca urmare a neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Până în acest moment, la Biroul Constatări Avarii Auto, s-au prezentat 8 conducători auto, implicaţi în evenimente rutiere. Astfel, s-a produs un eveniment rutier în care au fost implicate 5 autoturisme, unul cu 2 autoturisme implicate, iar un alt autoturism a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. În urm acestor evenimente, nicio persoană nu a fost rănită”, potrivit ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Elon Musk și-a vândut 3 case. Acesta și-ar putea permite o chirie la Cluj-Napoca acum

Elon Musk CEO-ul Tesla și SpaceX și-a vândut trei case din cartierul Bel-Air din Los Angeles, în total pentru cele...

Închide