Ultima actualizare: Tuesday at 17:35
Locale

Elon Musk și-a vândut 3 case. Acesta și-ar putea permite o chirie la Cluj-Napoca acum

Elon Musk CEO-ul Tesla și SpaceX și-a vândut trei case din cartierul Bel-Air din Los Angeles, în total pentru cele 3 case a primit 40.9 milioane de dolari.

Moderatorii unui post național au făcut glume pe seama acestui lucru, spunând ca Musk și-ar permite o chirie si la Cluj-Napoca, cunoscut fiind faptul că aici sunt cele mai scumpe chirii din țară.

Elon Musk se ține de promisiunea de a nu deţine nicio proprietate. Miliardarul de la Tesla și-a vândut alte trei case, relatează Business Insider.

La sfârşitul lunii decembrie, al doilea cel mai bogat om de pe Planetă, a vândut trei vile din cartierul Bel-Air, din Los Angeles, pentru o sumă totală de 40,9 milioane de dolari.

Cea mai mare casă, care este pe o proprietate de 6.000 de metri pătraţi, a vândut-o pentru 29,72 de milioane de dolari. O altă casă i-a adus în conturi 6,77 milioane de dolari, iar cea mai mică, o casă construită în stilul anilor 1960, a costat 4,4 milioane de dolari.

În luna mai, Musk a anunţat că vrea să îşi vândă toate proprietăţile şi că nu va mai deţine nicio casă. Chiar dacă el este cunoscut pentru astfel de declaraţii spectaculoase, pare să îşi respecte această promisiune, chiar dacă iubita acestuia, Grimes, a fost nemulţumită că decizia luată de Musk a venit la doar câteva zile înainte de naşterea copilului lor.

Elon Musk, CEO Tesla și SpaceX„Am nevoie doar de o casă în care să stau cu copiii mei. Pentru asta pot închiria una. Proprietățile te trag înapoi.  Vreau să rămân doar cu acțiunile de la Tesla și SpaceX”.

Musk e convins că în 2-3 ani va ajunge în spațiu. E visul lui și motivul pentru care a conceput Space X. Cealaltă companie a lui, Tesla, a vândut jumătate de milion de mașini anul trecut. „Când am conceput Tesla, aveam doar 10% speranțe că voi reuși”.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

SURSĂ: ALEPHNEWS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. A început vaccinarea la spitalul Militar. Au fost vaccinate 85 de cadre medicale

În cursul zilei de 4 ianuarie 2021, la Spitalul Militar Cluj-Napoca, a început vaccinarea. Au fost vaccinate 85 de cadre...

Închide