Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Elon Musk și-a vândut 3 case. Acesta și-ar putea permite o chirie la Cluj-Napoca acum

Elon Musk CEO-ul Tesla și SpaceX și-a vândut trei case din cartierul Bel-Air din Los Angeles, în total pentru cele 3 case a primit 40.9 milioane de dolari.

Moderatorii unui post național au făcut glume pe seama acestui lucru, spunând ca Musk și-ar permite o chirie si la Cluj-Napoca, cunoscut fiind faptul că aici sunt cele mai scumpe chirii din țară.

Elon Musk se ține de promisiunea de a nu deţine nicio proprietate. Miliardarul de la Tesla și-a vândut alte trei case, relatează Business Insider.

La sfârşitul lunii decembrie, al doilea cel mai bogat om de pe Planetă, a vândut trei vile din cartierul Bel-Air, din Los Angeles, pentru o sumă totală de 40,9 milioane de dolari.

Cea mai mare casă, care este pe o proprietate de 6.000 de metri pătraţi, a vândut-o pentru 29,72 de milioane de dolari. O altă casă i-a adus în conturi 6,77 milioane de dolari, iar cea mai mică, o casă construită în stilul anilor 1960, a costat 4,4 milioane de dolari.

În luna mai, Musk a anunţat că vrea să îşi vândă toate proprietăţile şi că nu va mai deţine nicio casă. Chiar dacă el este cunoscut pentru astfel de declaraţii spectaculoase, pare să îşi respecte această promisiune, chiar dacă iubita acestuia, Grimes, a fost nemulţumită că decizia luată de Musk a venit la doar câteva zile înainte de naşterea copilului lor.

Elon Musk, CEO Tesla și SpaceX„Am nevoie doar de o casă în care să stau cu copiii mei. Pentru asta pot închiria una. Proprietățile te trag înapoi.  Vreau să rămân doar cu acțiunile de la Tesla și SpaceX”.

Musk e convins că în 2-3 ani va ajunge în spațiu. E visul lui și motivul pentru care a conceput Space X. Cealaltă companie a lui, Tesla, a vândut jumătate de milion de mașini anul trecut. „Când am conceput Tesla, aveam doar 10% speranțe că voi reuși”.

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

SURSĂ: ALEPHNEWS

3 comentarii

  1. Ionel Marin Răspunde

    În prima parte a acestui articol agenția imobiliară RTZ din Cluj a prezentat deosebirile dintre pompele de căldură și microcentralele pe gaz, locuințele care sunt potrivite pentru acestea și randamentele de care sunt capabile fiecare în parte. De asemenea RTZ imobiliare Cluj a pus accentul și pe impactul pe care îl au sistemele de încălzire eficiente asupra prețului atunci când vine vorba de vânzările de case și apartamente. În articolul de mai jos vom calcula care sistem de încălzire este mai ieftin din punctul de vedere al consumului de curent electric respectiv gaz natural, din punctul de vedere al instalării sistemului și cât spațiu fizic ocupă în locuință fiecare sistem.

    https://www.rtzimobiliare.ro/b-microcentrala-pe-gaz-sau-pompa-de-caldura-pe-curent-electric-partea-2

  2. Ionel Marin Răspunde

    Cele mai eficiente construcții case, locuințe, clădiri din punctul de vedere al consumului de energie sunt cele sub formă de dom și cub.

    Domurile sunt de departe cele mai eficiente construcții dar și cele mai robuste. Acestea rezistă la uragane și tornade fără probleme mai ales dacă sunt construite folosind principiile geodezice. Într-o locuință de forma domului nu este nevoie de aparate de aer condiționat pentru că aerul circulă ușor prin interior iar astfel aerul cald este eliminat rapid prin cupola instalată deasupra domului.

    În articolul de mai jos, agenția imobiliară RTZ din Cluj vă explică motivele pentru care casele sub formă de dom sunt mai economice energetic precum și alte beneficii pe care acestea le oferă – preț mai bun la vânzări case, vânzări apartamente sau închirieri case și apartamente în Cluj.

    https://www.rtzimobiliare.ro/b-cele-mai-eficiente-energetic-forme-geometrice-pentru-o-constructie

  3. Ionel Marin Răspunde

    Lumea este în continuă schimbare iar industria construcțiilor nu face excepție, fie că vorbim de noi materiale de construcții sau renașterea unora uitate de vreme un lucru este sigur, noile clădiri sunt mai ecologice, mai sustenabile și mai atractive.

    Conform informațiilor culese din surse multiple RTZ Agenție Imobiliara din Cluj se așteaptă ca acest trend să crească semnificativ în următorii ani astfel companiile de construcții vor avea peste 50% din proiecte certificate Eco rezultând că vânzările de case sau apartamente ecologice și închirierile de case sau apartamente verzi în jurul Clujului vor crește semnificativ. De asemenea vânzările de terenuri în Cluj vor cunoaște o creștere semnificativă pentru a construcția locuințelor sustenabile. Mai multe informații vă oferim în articolul de mai jos:

    https://www.rtzimobiliare.ro/b-materiale-ecologice-care-revolutioneaza-costructia-de-locuinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. A început vaccinarea la spitalul Militar. Au fost vaccinate 85 de cadre medicale

În cursul zilei de 4 ianuarie 2021, la Spitalul Militar Cluj-Napoca, a început vaccinarea. Au fost vaccinate 85 de cadre...

Închide