Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Accident mortal la intrarea în localitatea Mera. O persoană a decedat

Un accident mortal a avut loc în aceasă seară în localitatea Mera din județul Cluj. O persoană și-a pierdut viața, iar alte două au fost rănite, fiind transportate de urgență la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

„Două autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență generată ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Mera.

Solicitarea de urgență a fost înregistrată în jurul orei 17.40, iar, în momentul sosirii la locul evenimentului, pompierii au găsit două autoturisme avariate, în care se aflau încarcerate trei persoane, dintre care una prezenta traume incompatibile cu viața.
Au fost efectuate operațiuni de descarcerare, extragere și acordarea primului ajutor calificat pentru două femei și un bărbat care prezentau multiple traumatisme, erau în stare de conștiență și cooperanți.

Aceștia au fost preluați de către echipajele SMURD și SAJ în vederea transportului la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, transmite ISU Cluj. 

Traficul în zonă a fost restricționat mai bine de o oră.

Imagini LIVE de la fața locului, transmise de reporterul PortalCJ:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Şcolile rămân închise încă o lună! Elevii, la ore online

Şcolile rămân închise încă o lună. Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de ieri, 8 ianuarie,...

Închide