Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Accident Mortal. O persoană și-a pierdut viața într-un accident din județul Cluj

Accident mortal în localitatea Poieni. O autoutilitară de mare tonaj și un microbuz au fost implicate în prima zi din februarie într-un accident din județul Cluj. 

,,Grav accident rutier pe raza localității poieni

În jurul orei 18:40, au fost alertate un echipaj SMURD și unul SAJ, precum și o autospecială cu modul de descarcerare, ca urmare a unui accident rutier produs pe raza localității Poieni.
Pompierii au găsit la locul evenimentului o autoutilitară cu cinci locuri și un autocamion avariate, precum și un bărbat, în vârstă de aproximativ 40 de ani, care prezenta traumatisme incompatibile cu viața. Alte trei persoane au fost consultate de către echipajele SMURD și SAJ la fața locului. Acestea, din primele evaluări, prezentau afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

,,Accident rutier mortal pe DN1 E60 intre localitatea Morlaca si comuna Poieni. Traficul este blocat pe ambele sensuri. Revenim cu detalii”, au transmis cei de la IPJ Cluj.

UPDATE:

Accidentul a fost cauzat de către remorca autoutilitarei de mare tonaj care a derapat într-o curbă periculoasa. 

Din primele informații, conducătorul unui ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, respectiv un bărbat în vârstă de 36 de ani, din județul Alba, se deplasa pe DN1 E60, din direcția Cluj-Napoca spre Oradea. Într-o curbă periculoasă la dreapta, remorca acestuia a derapat, pătrunzând pe sensul opus de mers, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 46 de ani, din județul Neamț.
În urma impactului, autoutilitara a părăsit partea carosabilă. Din nefericire, în urma evenimentului, bărbatul de 46 de ani a decedat.
Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Știre în curs de actualizare…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Judecătoarea Adina Lupea nu are acte de proprietar pe garaj. Se pare că Boc a câștigat lupta

Se pare că judecătoarea Adina Lupea nu deține acte de proprietar pentru garajul deținut de dânsa pe strada Mureșului. De...

Închide