Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Avocatul clujean a sărit în apă pentru a-și salvat copilul de la înec

 

Celebrul avocat clujean, Ciprian Păun a în pericol de a-și pierde viața în localitatea Mița, județul Bistrița Năsăud. Avocatul a relatat pentru Foaia Transilvană că a încercat să-și salveze fiul iar la ieșire s-a blocat sub un pod de gheață.

Potrivit Foaia Transilvană, Ciprian Păun era la munte cu mai mulți prieteni și la un moment dat, copilul acestuia a alunecat în apele învolburate și reci ale unui pârâu. Martorii au declarat că Ciprian Păun nu a stat deloc pe gânduri și a sărit în apă pentru a-și salva fiul de la înec reușind să îl ducă la mal.

”Cei care erau cu domnul avocat au sărit repede. Au spart gheața cu pietre și cu lemne. A fost o mobilizare care poate fi văzută doar în filme. Au reușit să îl scoată de sub gheață. Norocul lui a fost că nu a durat mult, câteva zeci de secunde și l-au scos. Apoi, un bărbat din grupul respectiv l-a resuscitat. Este medic și a știut ce să facă. Domnul avocat și-a revenit acolo, apoi au ajuns și medicii SMURD și a fost dus la spital cu un elicopter”, a declarat pentru Foaia Transilvană, paznicul de vânătoare din zonă.

Ciprian Păun este bine și urmează să fie externat în următoarele zile.

”Am ceva la inimă, dar nu e grav. E de la faptul că am fost înecat. Medicii fac acum tot ce trebuie să facă. Îmi aduc aminte că lingeam gheața ca să pot respira. Mă înecam conștient. Nu mai puteam respira. Încerc să trec cât mai repede peste toată această dramă. Copilul e bine și eu la fel, asta este cel mai important”, a spus avocatul Păun.

Pe facebook, Ciprian Păun le-a mulțumit celor care l-au salvat, prietenilor lui și medicului Bartoș.
”Pentru ca mă întreabă tot mai multă lume cine este medicul care m-a salvat, vă pot spune că este parte a echipei de prieteni care m-au salvat. Sunt doi de fapt – este un chirurg de renume și cadru didactic la UMF- dr. Adrian Bartos și soția lui tot cadru didactic și medic celebru Dana Bartos! Prietenii mei sunt eroii salvatori și medicii de pe SMURD și ambulanță, de la UPU și Institutul Inimii. Mai este un prieten bun din sistemul medical care a dat totul pentru mine și a coordonat operațiunea de transfer!”, a scris Ciprian Păun pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cuțitarul care a tăiat pe față un taximetrist a fost prins în județul Hunedoara

Bărbatul care a tăiat pe față un taximetrist a fost prins în cursul zilei de sâmbătă 20.02.2021 în județul Hunedoara,...

Închide