Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Hotărâre. Cuțitarul din Orăștie a fost arestat preventiv

Bărbatul de 21 de ani din Orăștie, care a tăiat pe față un taximetrist a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. În cursul serii de vineri, bărbatul a tăiat pe față un taximetrist iar mai apoi a fugit de la fața locului.

Reamintim că bărbatul a fost căutat de polițiștii din Gherla după ce a tăiat pe față un taximetrist vineri seara spre miezul nopții.

,,La data de 20 februarie a.c., în jurul orei 00.00, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Gherla au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că o persoană care desfăşura servicii de transport persoane în regim de taxi, ar fi fost agresată fizic în interiorul maşinii, cu un obiect înţepător, de o persoană care îi solicitase serviciile.

Potrivit celor relatate de apelant, incidentul ar fi avut loc pe DJ109 C, în localitatea Fizeşu Gherlii.

Conducătorul autoturismului a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.
Ulterior incidentului, agresorul a părăsit autoturismul, iar pentru identificarea acestuia a fost constituită o echipă complexă de căutare, în cauză fiind efectuate verificări specifice pentru identificarea acestuia şi luarea măsurilor în consecinţă”, a transmis IPJ Cluj.

ARESTAT PREVENTIV.

„În cursul zilei de 21 februarie a.c., magistrații din cadrul Judecătoriei Gherla au dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile față de tânărul de 21 de ani, din Orăștie.”, a transmis IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Avocatul clujean a sărit în apă pentru a-și salvat copilul de la înec

  Celebrul avocat clujean, Ciprian Păun a în pericol de a-și pierde viața în localitatea Mița, județul Bistrița Năsăud. Avocatul...

Închide