Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Băiatul care și-a torturat pisica a fost dat pe mâna poliției de propriul tată

În urmă cu o săptămână, un tânăr de 16 ani din Cluj-Napoca a torturat o pisică reușind să o și omoare. Acesta a filmat totul și a trimis videoclipul persoanei de la care a luat pisica. 

Băiatul s-a pregătit să omoare pisica. Și montat o cameră pe frunte pentru a putea surprinde întreaga tortură. Filmulețul a fost trimis de băiat doamnei de la care a adoptat pisica.

Ligia Siciu: ”A refuzat să-mi spună cum se simte, dacă se adaptează și a refuzat patru zile. A patra zi ne-a trimis acel filmuleț în care se vede clar că el –în data de 27 când l-am dat, l-a omorât, l-a schinghiut”.

Doamna Ligia a sunat imediat o asociație de protecție a animalelor pentru a-i sări în ajutor. Totodată, poliția a deschis un dosar penal pe numele băiatului.

Băiatul a fost dat pe mâna autorităților chiar de tatăl acestuia, un cadru medical din Cluj-Napoca, tatăl băiatului declarând că „Noi l-am dus la polițiști, noi am aflat de asta și l-am dus. El era supravegheat de fiecare dată”, a spus tatăl pentru ȘtirileProtv.

A fost internat la psihiatrie totodată fiind impus un control judiciar pentru 60 de zile.

„Sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept. Adolescentul care a schingiut pisica a fost dus în fața magistraților, iar procurorii au dispus în cazul lui controlul judiciar pentru 60 de zile. În plus va trebui să se supună și unui tratament medical.”, a transmis IPJ Cluj.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
accident Floresti
FOTO-LIVE. Accidentul din Floreşti: O asistentă în timpul liber a sărit în ajutorul victimei

Accidentul din Floreşti: O asistentă în timpul liber a sărit în ajutorul victimei rănită în accidentul produs astăzi pe DN...

Închide