Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Bărbat căzut de pe o clădire din Cluj-Napoca. Nu a ai putut fi salvat

Bărbat căzut de pe o clădire din Cluj-Napoca. Individul de 69 de ani a căzut astăzi de pe o clădire din Cluj-Napoca în jurul orei 12:50. În ciuda încercărilor repetate ale medicilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Au fost alertate o autospecială și un echipaj SMURD ca urmare a căderii de la înălțime a unei persoane, de pe un imobil situat pe strada dorobanților din municipiul Cluj-Napoca. Manevrele de resuscitare au fost oprite, de către medicul ajuns la fața locului, după evaluarea primară, care a arătat că traumatismele suferite erau incompatibile cu viața.

„În cursul zilei, în jurul orei 12.55, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, în timp ce se afla într-un parking situat în cartierul Mărăști. O echipa de cercetare s-a deplasat la fața locului, iar în urma primelor verificări rezultă că un bărbat în vârstă de aproximativ 65 de ani, ar fi căzut de pe respectivă clădire.
În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a identității bărbatului, precum și a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia.”, transmite IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Exemplu de urmat dat de IPJ Cluj care s-a vaccinat anti-Covid

În cursul zilei de 17 februarie 2021, 60 de polițiști din cadrul IPJ Cluj, împreună cu conducerea inspectoratului, au fost...

Închide