Ultima actualizare: 22.7.2022
Locale

Subprefect din partea USR-Plus. Cine este acesta?

USR-PLUS a decis, în cadrul unei ședințe care a avut loc în seara zilei de 17.02.2021, să o susțină pe Camelia Sălcudean din partea PLUS în funcția de subprefect al județului Cluj.
PLUS Cluj a obținut postul de subprefect în urma negocierilor din coaliția de guvernare astfel că Camelia Sălcudean a fost cea nominalizată pentru această funcție.
,,Suntem convinși că nominalizarea Cameliei Sălcudean pentru această importantă funcție de demnitate publică va fi un câștig pentru Instituția Prefectului Cluj și pentru cetățenii județului. Mult succes, Camelia!”, a transmis alianța USR-Plus Cluj.
CINE ESTE CAMELIA SĂLCUDEAN?
Camelia Sălcudean este licențiată în științe economice, a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj și mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român. A ocupat diferite funcții în cadrul BCR, activând în principal în zona managerială și de contact dintre business și IT, identificând soluțiile optime pentru diferite fluxuri de activitate și având contribuții la dezvoltarea și implementarea unor aplicații informatice bancare. Este secretar general al filialei PLUS Cluj și a fost aleasă consilier local în cadrul Consiliului Local Florești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Bărbat căzut de pe o clădire din Cluj-Napoca. Nu a ai putut fi salvat

Bărbat căzut de pe o clădire din Cluj-Napoca. Individul de 69 de ani a căzut astăzi de pe o clădire...

Închide