Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Fostul șef al Poliției Rutiere Gherla, Victor Chirtoș găsit decedat în câmp

Fostul șef al Poliției Rutiere Gherla, Victor Chiritoș a fost dat dispărut de către fiica lui în data de 9 februarie, în jurul orei 17:00. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost găsit a doua zi în jurul orei 10:30. 

Polițiștii au început căutările și din nefericire l-au găsit pe Victor Chiritoș decedat pe câmp, în apropierea localității Fundătura, comuna Iclod. Oamenii legii au declarat că nu există suspiciuni legate de moarta lui Victor Chirtoș.

,,La data de 9 februarie, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi de către o femeie de 32 de ani din Gherla, cu privire la faptul că tatăl său, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Gherla, nu a mai putut fi contactat din data de 5 februarie.

La data de 10 februarie, în jurul orei 10.30, în urma activităţilor de căutare desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Gherla, a fost identificat trupul neînsuflețit al bărbatului de 63 de ani, în extravilanul localităţii Fundătura, comuna Iclod.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, au transmis IPJ Cluj.

Victor Chirtoș a fost absolvent al Facultății de drept la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și al Facultății de Comandă şi Stat Major – Conducere logistică la Academia de Înalte Studii Militare.

În ultima parte a guvernării CDR din perioada 1996-2000 a fost consilier al ministrului apărării naționale, Constantin Dudu Ionescu.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cazuri de COVID în școlile din județul Cluj. Numeroase instituții închise

Grădinițele și școlile și-au redeschis porțile luni 08.02.2021 și deja sunt sute de persoane printre care, copii, cadre didactice și...

Închide