Ultima actualizare: 3.4.2024
Naţionale

FOTO. Accident mortal pe autostrada A1. Vinovatul nu a fost reținut

Accident violent pe autostrada A1 Timișoara-Arad. Două autoturisme s-au ciocnit rezultând în moartea a două persoane iar unul dintre autoturisme a luat foc.
Potrivit Aradon.ro, un autoturism ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu parapetul media și a luat foc. Un alt autoturism care se deplasa pe aceeași direcție a intrat în coliziune cu primul autoturism. Mai mult decât atât, știrile locale din Arad spun că într-un autoturism se aflau 7 persoane iar în autoturismul care a cauzat accidentul se afla o singură persoană, fără permis de conducere.
Un minor în vârstă de 3 ani și un bărbat de 45 de ani au decedat. Alte 5 persoane au fost transportate la spital pentru mai multe îngrijiri medicale, mai exact 3 minori cu vârste cuprinse între 2-14 ani și 2 adulți de 20 și 29 de ani.

„Conducătorii autoturismelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul care conducea primul autoturism, în vârstă de 29 de ani, din Arad, nu deține permis de conducere.
În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului, într-un dosar penal întocmit pentru infracțiunile de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”, a transmis Inspectoratului Județean de Poliție Arad.

Bărbatul care a cauzat accidentul nu a fost încă arestat!

Bărbatul vinovat este internat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, suferind de fractură de gambă și urmează să fie operat. Potrivit Biroului Poliției Autostrăzi Vest a declarat că cel care era la volanul autoturismului, în care mai erau alte 6 persoane, nu a fost reținut. Mai mult decât atât, nici nu se știe dacă acest lucru se va întâmpla sau nu.

,,Ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și conducere a unui autovehicul fără a avea permis de conducere. Acestea sunt infracțiunile de care este acuzat bărbatul de 29 de ani, „șoferul” mașinii care a luat foc joi seara pe autostrada Arad-Timișoara, după ce – anterior – autoturismul a lovit parapetele median al autostrăzii.
Accidentul s-a soldat cu decesul unui copil de aproximativ 3 ani și al unui bărbat în vârstă de 45 de ani”, informează Aradon.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Inconștiență totală. Pui de urs scoși din bârlog și aruncați prin zăpadă

Trei muncitori probabil de la exploatarea forestieră au scos patru pui de urși din bârlog și i-au aruncat în zăpadă....

Închide