Ultima actualizare: 3.4.2024
Naţionale

Inconștiență totală. Pui de urs scoși din bârlog și aruncați prin zăpadă

Trei muncitori probabil de la exploatarea forestieră au scos patru pui de urși din bârlog și i-au aruncat în zăpadă. Bărbații dau dovadă de inconștiență întru cât puteau fi atacați în orice clipă de către mama acestor pui.

În imaginile surprinse cu telefonul mobil, se poate observa cum doi indivizi țin în mână câte doi pui iar odată ajunși într-un loc mai înalt verifică sexul animalelor. Totodată se poate auzi și cum puii de urși plâng după mama lor care cel mai probabil era plecată după hrană.

,,Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali – ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au!

Nu se știe ce s-a întâmplat cu puii de urs.
Cel care a filmat lucrează pe taf undeva în județul Neamț și-i cunoaștem identitatea. Iar filmarea este făcută cu siguranță în Neamț. Bănuim că azi.

Fiind vorba de date cu caracter personal, le vom pune la dispoziția autorităților (sursa filmării, numele individului)”, au postat cei de la Casa lui Patrocle – Animal Rescue.

În cazul în care, observați animale sălbatice în pădure sau pui neajutorați, sunați imediat la 112 sau anunțați Ocolul Silvic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
HARTĂ. A căzut internetul în România. Ați întâmpinat probleme?

În această noapte au căzut serviciile de internet ale principalilor furnizori, în special RDS RCS. Au fost raportate probleme în...

Închide