Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

FOTO. ,,Petrică” Richard, de la U-BT, a devenit cetățean român

Baschetbalistul de la U-BT, Patrick Richard, cunoscut ca și ,,Petrică”, a primit cetățenia română. Fiind cetățean român, Patrick va putea juca și la echipa națională.

„Este o binecuvântare, sunt de-a dreptul încântat că am fost luat în calcul pentru a primi cetățenia română. Mă simt foarte bine aici, după cum știe toată lumea. De abia aștept să joc la echipa națională. Știu cum pot să contribui la națională, îmi place să fiu un lider și admir mult actuala reprezentativă. I-am văzut pe jucătorii tineri, mi-a plăcut cum au evoluat în ultimele meciuri. Există mulți baschetbaliști talentați în România, iar eu vreau să îi ajut să își atingă obiectivele. Cred că putem să creștem împreună la echipa națională.”, a declarat Patrick Richard.

Oamenii care nu urmăresc știrile din lumea baschetului, îl pot recunoaște pe Patrick Richard din reclama celor de la Banca Transilvania.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Se întrerupe temporar apa potabilă în mai multe zone din județul Cluj

În vederea efectuării unor lucrări de remediere avarii și reabilitare a rețelei de alimentare cu apă, lucrări pentru care nu...

Închide