Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Plăcuța de la ieșirea din Cluj-Napoca a fost vandalizată!

ACTUALIZARE, ora 18,16: Plăcuța a fost înlocuită. „Compania de întreținere a spațiului public local a înlocuit tabla vopsită cu numele zonei B ük. Personal m-am asigurat că a fost restaurată la starea inițială”, a transmis Oláh Emese.

Plăcuța de la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca a fost vandalizată. Numele orașului scris în maghiară a fost șters, respectiv vopsit cu o vopsea de culoare neagră.

Incidentul a fost făcut public de viceprimarul municipiului Oláh Emese, care a precizat că un astfe de act nu își are locul în secolul XXI.

„Autori necunoscuți au vopsit inscripția în limba maghiară de la intrarea în Cluj-Napoca. Condamn cu fermitate această faptă, astfel de manifestări nu își au locul nici în Cluj-Napoca, nici în secolul XXI! Să nu ne lăsăm păcăliți de provocările ieftine! Am dispus curățarea inscripției, iar organizația UDMR Cluj-Napoca va depune o plângere la Poliție”, a transmis viceprimarul municipiului Cluj-Napoca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Explicații în cazul femeii moarte în fața Interservisanului. Poziția companiei

Centrul Medico-Chirurgical Interservisan declarație despre incidentul de acum 2 zile în care o mamă și-a pierdut viața. Fiul mamei decedate...

Închide