Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

Cuțitar agitat pe străzile din Cluj-Napoca. Intervenție în forță a Poliției

Un bărbat care umbla cu un cuțit la vedere, a fost arestat de polițiști în Piața Mihai Viteazu. Bărbatul a încercat să fugă de polițiști însă din fericire a fost prins de agenții de poliție. 

Martorii spun că bărbatul de 39 de ani, umbla cu cuțitul la vedere în plină zi. Trecătorii au sunat la poliție iar în momentul în care au ajuns oamenii legii, bărbatul a încercat să opună rezistență și să fugă.

Pe durata filmării se poate auzi cum trecătorii îndeamnă polițiștii să fie mai a fermi cu bărbatul. Se poate auzi cum oamenii erau îngrijorați despre ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu era arestat bărbatul.

Potrivit surselor PortalCJ, bărbatul este din județul Mureș și a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie pentru a fi evaluat. Totodată a fost deschis un dosar pe numele său pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

„La data de 9 februarie, în jurul orei 15.20, polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați printr-un apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat se deplasează cu un obiect tăietor-înțepător, în zona Pieței Mihai Viteazul.

La fața locului au fost trimise imediat patrule de poliție și jandarmi, bărbatul fiind depistat de o patrulă mixtă de ordine publică cu operativitate, imobilizat și condus la sediul unității de poliție. Datorită stării de agitație în care se afla, cel în cauză a fost transportat la o unitate medicală de specialitate. Din primele verificări, nicio persoană nu a fost rănită. Polițiștii s-au sesizat din oficiu și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice”, a transmis IPJ Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Plăcuța de la ieșirea din Cluj-Napoca a fost vandalizată!

ACTUALIZARE, ora 18,16: Plăcuța a fost înlocuită. „Compania de întreținere a spațiului public local a înlocuit tabla vopsită cu numele...

Închide