Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Veteran de război vaccinat anti-Covid la 91 de ani

Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave. Veteranul are 91 de ani și s-a vaccinat la Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca.
Sabin Husariu, în vârstă de 91 de ani, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial și reprezentant al Asociației Naționale a Veteranilor de Război, filiala “Avram Iancu” Cluj, s-a prezentat la centrul de vaccinare organizat în cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca senin și încrezător pentru a se vaccina împotriva COVID-19.
ULTIMUL VACCIN ÎN UMRĂ CU 85 DE ANI.
Acesta s-a născut într-o localitate defavorizată, cu tatăl refugiat, fiind copil de trupă încă de la vârsta de 12 ani. Ultimul vaccin important i-a fost administrat în urmă cu 85 de ani, împotriva variolei, având la momentul respectiv doar 6 ani.
Distinsul veteran de război a spus că a dorit să se vaccineze pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea de boli grave și pentru că vede întotdeauna partea plină a paharului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: 128 persoane infectate în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj au fost depistate 128 persoane infectate cu coronavirus. SITUAȚIE MĂSURI COVID-19...

Închide