Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Accident în județul Cluj. Dacia făcută praf de un Mercedes

Accident în localitatea Luna, o persoană a fost transportată la spital pentru mai multe înregistrări medicale. Un autoturism marca Mercedes a făcut praf un autoturism marca Dacia.

”Din cercetările efectuate la fata locului rezulta faptul ca un bărbat în vârsta de 56 de ani, care conducea un autoturism pe DN 15 E60, ar fi pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturism, care se deplasa în direcția municipiului Turda, la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani. În urma impactului, conducătorul auto de 36 de ani a fost transportat la unitatea medicală pentru îngrijiri de specialitate”, a precizat IPJ Cluj.

,,A fost dislocat la locul accidentului respectiv doar un echipaj SMURD, care a acordat primul ajutor calificat unui bărbat de cca 30 de ani, care a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate”, a declarat ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Veteran de război vaccinat anti-Covid la 91 de ani

Veteranul de război Sabin Husariu s-a vaccinat împotriva COVID-19 pentru că a trăit vremuri în care vaccinurile au salvat lumea...

Închide